Andhuk chamois sintetis edgeless mobil kelas A gulung

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Andhuk
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Eastsun (Khusus)
Nomer Model:
F200
Ukuran:
45 * 60cm
Bahan:
Sintetis
Jeneng produk:
Chamois Asli
Werna:
Kuning
Fitur:
Super nyerep
Panggunaan:
Reresik Perawatan Mobil
Bobot:
Udakara 40g
Packing:
Tas Opp
Edge:
Edge Edgeless
OEM:
Syarat sing Disesuaikan
Sertifikat:
BSCI
Bayaran:
T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, Dhuwit Gram
Katrangan Produk

Merek & Logo Eastsun (khusus)
Ukurane 40 * 60cm (disesuaikan)
Materi Sintetis
Bobot Udakara 40g (KERING)
Werna Kuning (khusus)
Paket Tas Opp (disesuaikan)
Panganggone Cuci mobil otomatis
Fitur Kuwat alus, kenthel, padhet, super nyerep, tahan lama lan unggul

Kemasan & Pengiriman

 

Produk liyane

 

Informasi Perusahaan

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita