Handuk chamois sintetis sintetis Grade A gulung

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Tipe:
andhuk
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
Eastsun (Disesuaikan)
Nomer Model:
F200
ukuran:
45*60cm
Bahan:
Sintetis
jeneng produk:
Chamois asli
warna:
kuning
Fitur:
Penyerap Super
Dianggo:
Reresik Perawatan Mobil
Bobot:
Udakara 40g
Packing:
Tas Opp
pinggiran:
Edgeless Edge
OEM:
Requirements Customized
Sertifikat:
BSCI
Pembayaran:
T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, Money Gram
Deskripsi Produk

Merk & Logo Eastsun (disesuaikan)
Ukuran 40*60cm (disesuaikan)
Bahan Sintetis
Bobot Kira-kira 40g (KERING)
warna Kuning (disesuaikan)
Paket Tas Opp (disesuaikan)
Panganggone Auto cuci mobil
Fitur Lembut, kandel, padhet, super absorbent, awet lan unggul kateguhan

Packing & Pengiriman

 

Produk liyane

 

Informasi Perusahaan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita