Handuk serat mikro sisi ganda kain pembersih mobil microfiber garing kanthi cepet

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Tipe:
andhuk
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
Eastsun
Nomer Model:
ES123
ukuran:
31*41 cm
Bahan:
80% Poliester, 20% Polimida
jeneng produk:
Kain microfiber
Dianggo:
Car Care Cleaning
warna:
Ijo lan abu-abu utawa disesuaikan
Bobot:
101g
OEM/ODM:
Ditampi
Packing:
50pcs / ctn utawa Packing Customized
Logo:
Logo Pelanggan
Sertifikasi:
BSCI
wangun:
Suqare
Pembayaran:
T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, etc.
Deskripsi Produk

 

Bahan 80% Poliester + 20% Polimida
Ukuran 30 * 30cm utawa selaras
Bobot 21g utawa selaras
warna Biru utawa cuotomized
Packing 50 pcs/ctn 
Fitur Aman ing permukaan; Efektif kanggo aplikasi lan mbusak polesan, lilin & pembersih liyane
Sampel Sampel gratis
Panggunaan Kanggo mobil, omah, pesawat, lsp
Customized OEM & ODM kasedhiya

produk sing gegandhengan

 

 

Murah ngumbah mobil anduk garing kain pembersih microfiber

 

 

Grosir spons alat cuci mobil gedhe

 

 

Pengeringan mobil bengkong kain pembersih microfiber handuk cuci mobil

 

 

Kit pembersih mobil lengkap sing berkualitas tinggi

FAQ

Q1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa manufaktur?

A1: Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik.Welcome kanggo ngunjungi kita.

 

Q2: Apa syarat packing sampeyan?

A2: Umumé, kita ngemas barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemas minangka panyuwunan sampeyan.

 

Q3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T/T, Paypal, lsp.

 

Q4. Apa syarat pangiriman sampeyan?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A5: Umumé, bakal njupuk 10 kanggo 30 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

 

Q6: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?

A6: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.

 

Packing & Pengiriman

 

Informasi Perusahaan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita