Tali andhuk serat mikrofon kaping pindho kanthi cepet ngresiki kain mikrofiber

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Towel
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
Eastsun
Nomer Model:
ES123
Ukuran:
31 * 41cm
Bahan:
80% Polyester, 20% Polymide
Jeneng produk:
Kain microfibre
Dianggo:
Mobil Perawatan
Werna:
Ijo lan abu-abu utawa disesuaikan
Bobot:
101g
OEM / ODM:
Sambel
Paket:
50pcs / ctn utawa Customized Packings
Logo:
Logo Pelanggan
Sertifikasi:
BSCI
Wangun:
Suqare
Pembayaran:
T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, lsp.
Katrangan Product

 

Materi 80% Polyester + 20% Polymide
Ukuran 30 * 30cm utawa selaras
Bobot 21g utawa selaras
Werna Biru utawa cuotomized
Pengemasan 50pcs / ctn 
Fitur Aman ing lumahing; Efektif kanggo nglamar & mbusak poles, lilin & tukang cuci liyane
Tuladha Sampel gratis
Panganggone Kanggo mobil, omah, pesawat, dll
Selaras Kasedhiya OEM & ODM

Produk sing gegandhengan

 

 

Murah mobil ngumbah kain reresik microfibre garing

 

 

Spokes alat cuci mobil gedhe

 

 

Pangatusan mobil mikropon tengkorak rereget mesin pembersih kain

 

 

Pesawat perawatan kit reresik pembersihan mobil kanthi kualitas lengkap

FAQ

Q1. Sampeyan perusahaan dagang utawa nggawe?

A1: Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik.Welcome kanggo ngunjungi kita.

 

Q2: Apa syarat pengepan sampeyan?

A2: Umumé, kita nggawa barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemas kaya panjalukmu.

 

Q3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T / T, Paypal, Etc.

 

Q4. Apa istilah pangiriman sampeyan?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A5: Umume, bakal njupuk 10 nganti 30 dina sawise mbayar pambuka. Wektu kiriman tartamtu gumantung marang barang lan jumlah pesenan sampeyan.

 

Q6: Kepiye carane nggawe bisnis kita jangka panjang lan apik?

A6: Kita tetep regane kualitas lan kompetitif supaya bisa entuk bathi.

 

Kemasan & Pengiriman

 

Informasi Perusahaan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita