Kabar

  • Winter car maintenance tips

    Tips pangopènan mobil mangsa

    1. Ganti utawa nambah antifreeze ing wektu. Ing mangsa, suhu ruangan banget kurang. Yen kendaraan pengin operate normal, iku kudu cukup antifreeze. Yen ora, tank banyu bakal beku lan kendaraan bakal gagal sirkulasi normal. Antibeku kudu ana ing antarane MAX lan MIX, lan ...
    Waca liyane
  • problems in daily life,a way to soften your towel

    masalah ing urip saben dina, cara kanggo soften andhuk

    Home andhuk kanggo nggunakake sawise periode wektu bakal dadi hard, iki amarga kita biasane nggunakake banyu saka calcium, Magnesium lan mineral liyane, lan sinetron lan zat disebut sodium asam lemak, nalika sodium asam lemak ing banyu saka calcium, materi magnesit bakal dadi jenis ora larut ing ...
    Waca liyane
  • EASTSUN has new product,come on!

    EASTSUN duwe produk anyar, ayo!

    Kain kesed minangka jinis kain resik multi-fungsi, proses non-dirajut, kanthi serat pulp kayu asli sing berkualitas tinggi lan serat pilihan bahan pangan minangka bahan mentah sing digawe saka komposit, ora nambah agen pemutih fluoresensi lan bahan sing mbebayani, permukaane. katon ...
    Waca liyane
  • About PVA Chamois Ⅱ

    Babagan PVA Chamois Ⅱ

    Dianggo: Mobil andhuk Prodhuk iki adopts teknologi dhuwur-tech lan proses majeng olahan; Super panyerepan banyu kuwat, tutul banget. Lumahing alus lan alus; Ora ana lint lan tandha banyu kiwa sawise wiping.Durable, punika butik kaendahan mobil; Cocog kanggo gosok...
    Waca liyane
  • PVA Quick Drying Towel

    PVA Cepet Pangatusan Towel

    Panggunaan perawatan antibakteri anti-mildew khusus PVA, tekstur alus ora ngeculake katun, kanthi struktur sing apik, panggunaan fenomena kapiler bakal dadi permukaan banyu obyek kanthi cepet garing, saengga nduweni panyerepan banyu sing kuwat, sawise ngumbah sirah. alon-alon wi...
    Waca liyane
  • Professional Knowledge Of Microfiber Towels

    Kawruh Profesional Towel Microfiber

    Penemuan kain microfiber Ultrasuede diciptakake dening Dr. Miyoshi Okamoto ing taun 1970. Iki diarani alternatif gawean kanggo suede. Lan kain kasebut serbaguna: bisa digunakake ing mode, dekorasi interior, mobil lan dekorasi kendaraan liyane, uga aku...
    Waca liyane
  • Why are microfiber towels so amazing?

    Napa handuk microfiber pancen apik tenan?

    Napa andhuk microfiber pancen apik tenan?Microfibers banget nyerep amarga spasi interstisial lan ngidini banyu garing kanthi cepet, saéngga bisa nyegah pertumbuhan bakteri. Dadi apa ciri-cirine? Superabsorbent: Microfiber nggunakake teknologi flap oranye kanggo dibagi f ...
    Waca liyane
  • 29 perkara kanggo mbantu sampeyan ngindhari mobil sing rame dadi kekacauan total

    Penyelenggara sing pinter, tong sampah sing trep, persediaan reresik sing migunani, lan produk kendaraan gedhe liyane sing pengin sampeyan duwe. Muga-muga sampeyan seneng karo produk sing disaranake! Kabeh iki dipilih kanthi bebas dening editor kita. Elinga yen sampeyan mutusake tuku saka tautan ing kaca iki, Buz...
    Waca liyane
  • How to choose the towel with high cost performance?

    Kepiye carane milih andhuk kanthi kinerja biaya dhuwur?

    Penampilan: Andhuk sing apik iku alus lan wernane padhang. Apa andhuk sing dicithak utawa polos, anggere materi sing apik, karya sing apik banget, kudu apik banget. Andhuk sing apik nduweni pola sing cetha lan katon banget teksture. ...
    Waca liyane
  • What tools do you need to clean your car?

    Piranti apa sing dibutuhake kanggo ngresiki mobil?

    1.Microfiber andhuk:amarga organisasi banget alus, tau ngrusak mobil nalika ngresiki car.Produk wis super kapasitas panyerepan banyu, panyerepan banyu kapasitas 610 kaping saka andhuk biasa, punika 23 kaping deerskin andhuk. Handuk mobil ing cuci mobil, ora bakal ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan cacat saka andhuk microfiber

    Pilihan saka bahan andhuk penting banget, andhuk serat superfine ora ngeculaké rambute, ora decolorize, wis super apik kulit-loropaken jinis, mulane wis sought sawise dening konsumen ing pasar, supaya, ing pungkasan punika superfine. handuk serat apik? Apa iku...
    Waca liyane
  • Miturut ulasan pelanggan, 10 andhuk kelangan paling apik ing taun 2021

    Wektu cooling sawise lathian minangka bagéyan penting saka sembarang rutin fitness-nanging dadi metu sing tetep kelangan saindhenging lathian iku merata penting. Ilmu pengetahuan nuduhake yen nyuda suhu awak bisa nambah wektu olahraga, saengga bisa ningkatake kinerja olahraga. Akeh atlet profesional lan ...
    Waca liyane