Warta

  • How to choose the towel with high cost performance?

    Cara milih andhuk kanthi kinerja sing larang?

    Katon: Andhuk sing apik alus lan wernane padhang. Apa andhuk sing dicithak utawa biasa, yen bahane apik banget, pengerjaan sing apik banget, mesthine apik banget. Andhuk sing apik duwe pola sing jelas lan tekstur banget kanthi cepet. ...
    Waca liyane
  • What tools do you need to clean your car?

    Alat apa sing sampeyan butuhake kanggo ngresiki mobil sampeyan?

    1. andhuk mikrofiber : amarga organisasi iki alus banget, ora nate ngrusak mobil nalika ngresiki mobil. Produk kasebut nduweni kapasitas panyerepan banyu super, kapasitas penyerapan banyu 610 kali luwih saka andhuk biasa, yaiku 23 kali luwih saka andhuk kulit rusa. Andhuk mobil ing wisuh mobil, ora bakal ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan kekurangan andhuk microfiber

    Pilihan bahan andhuk penting banget, andhuk serat superfine ora ngeculake rambut, ora decolorize, duwe jinis kulit sing apik banget, mula sing digoleki konsumen ing pasar, dadi pungkasane yaiku superfine andhuk serat apik? Apa sing ...
    Waca liyane
  • Miturut ulasan pelanggan, 10 andhuk paling apik ing taun 2021

    Wektu adhem sawise olahraga minangka bagean penting saka rutinitas fitness, nanging pranyata tetep adhem sajrone olahraga kasebut uga penting. Ilmu nuduhake manawa nyuda suhu awak bisa nambah wektu olahraga, saengga bisa nambah kinerja olahraga. Akeh atlet profesional lan ...
    Waca liyane
  • What are the raw materials of microfiber towel?

    Apa bahan baku andhuk microfiber?

    Andhuk serat superfine minangka bahan baku tekstil berkualitas tinggi lan teknologi tinggi. Andhuk serat superfine digawe saka poliester lan gabungan brokat sing digawe saka partikel poliester lan brokat impor. Filamen mikrofiber standar 8020 poliester kualitas apik lan gabungan gabungan brokat ...
    Waca liyane
  • Microfiber towel can ‘breathe’

    Andhuk microfiber bisa 'ambegan'

    Kain terry serat superfine nduweni kelembutan sing apik, tampilan niru kulit kulit, kekeringan sing apik, efek beludru kulit peach, vertikal sing apik lan kinerja pamisahan sing apik. Bahan semacam iki digunakake kanthi akeh, lan bisa digunakake kanthi akeh ing sandhangan, ngresiki, ngusap, kulit gawean lan prod ...
    Waca liyane
  • Which kind of gloves are suitable for car washing?

    Sarung tangan sing cocog kanggo ngumbah mobil?

      Cuci mobil ora angel, nanging sampeyan bisa nggampangake gaweyan kanthi tuku sarung tangan pembersih sing berkualitas. Tambahake sabun sithik, ember utawa rong banyu, lan sampeyan bisa duwe mobil sing mengkilap lan resik. Priksa pilihan produk kanggo nemokake sarung tangan cuci mobil paling apik ing pasar. Chenille micr ...
    Waca liyane
  • Hair drying microfiber towel

    Andhuk mikrofiber pangatusan rambut

    Nalika nerangake babagan kebiasaan pas mandi, praktek biasane yaiku njupuk andhuk sing paling cedhak lan garing. Nanging, andhuk sing sampeyan pilih bisa ngrusak rambut, luwih-luwih yen untaian rambut ora lurus. Andhuk microfiber asring dipuji supaya nyepetake rambut nalika garing, lan ...
    Waca liyane
  • Apa sing sampeyan gunakake kanggo ngumbah mobil sampeyan?

    Pipa banyu ngumbah mobil: Ana pipa banyu ngumbah mobil khusus ing pasar, sing bisa dipérang dadi pipa nilon lan hard miturut macem-macem bahan, lan dilengkapi faucet. Pemilik mobil mung kudu nyambungake pipa banyu kanggo entuk efek nyemprot banyu tekanan ...
    Waca liyane
  • What are the steps to wash the car?

    Apa langkah kanggo ngumbah mobil?

    Cuci mobil kudu menehi perhatian marang langkah-langkah kasebut, yen ora gampang ngeculake cat mobil lan mengaruhi tampilan. Aku bakal ngandhani supaya sampeyan wisuh kanggo ngumbah mobil sampeyan kaya ing ngisor iki: 1. Bukak dhisik interior interior mobil banjur resiki. 2. Kumbah kanthi kasar ing ndhuwur mobil nganggo banyu, lan ...
    Waca liyane
  • The difference between cotton towel and microfiber towel for water absorption

    Bedane andhuk katun lan andhuk microfiber kanggo nyerep banyu

    Andhuk katun lan andhuk mikrofiber minangka rong jinis panyerepan banyu sing beda-beda. Katun kasebut dhewe nyerep banget, nalika nggawe andhuk bakal terkontaminasi zat berminyak, ing wiwitan panggunaan andhuk katun murni ora nyedhot banyu, sawise telu utawa kaping papat ...
    Waca liyane
  • What is microfiber towel?

    Apa andhuk microfiber?

    Microfiber uga kalebu bahan baku tekstil teknologi tinggi. Amarga diameteripun cilik, kaku kaku Microfiber iku sithik banget, lan serat kasebut rasane alus banget. Nduwe fungsi reresik sing kuat banget lan efek anti banyu lan bisa dihirup. Serat serat ing serat mikro ...
    Waca liyane