FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik. Sugeng rawuh riko.

2. Apa istilah pengepakan sampeyan?

Umume, kita nggawa barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemot panjaluk sampeyan.

3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T, Paypal, lsp.

4. Apa syarat pengiriman sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Umume, butuh wektu 10 nganti 30 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo item lan jumlahe pesenan sampeyan.

6. Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat.

Pengin kerja sama kita?