Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

1. Apa sampeyan dagang perusahaan utawa pabrik?

Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik. Sugeng rawuh ing kita.

2. Apa syarat packing sampeyan?

Umume, kita ngemas barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa packing minangka panjalukan.

3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

T/T, Paypal, lsp.

4. Apa syarat pangiriman sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Umumé, bakal njupuk 10 kanggo 30 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

6. Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?

Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?