Hebei Eastsun International Co, Ltd minangka salah sawijining profesional
Pabrik kanggo produk reresik lan kit mobil minangka bisnis kunci.

Produk sing ditampilake

Wong minangka dhasar, Inovasi minangka tenaga nyopir, Ikhlas minangka urip
—Eastsun—

Napa Milih Kita?

EASTSUN minangka pilihan sing pas
  • Produsen Profesional

  • Pakaryan kualitas

  • Penjamin puas

  • Layanan gumantung

  • Pangiriman Prompt

Profil Perusahaan

EASTSUN minangka pilihan sing pas

Hebei Eastsun International Co, Ltd. minangka produsen profesional kanggo PRODUK KARCARE, sing diadegake wiwit taun 2007, sing ana ing Shijiazhuang - China, kalebu andhuk pembersih mobil / alat cuci mobil / Chamois / Sponge / Kit pembersihan mobil ..., Kita entuk sertifikat BSCI pirang-pirang taun, lan nduwe bisnis sing apik karo Carrefour / Auchan / ALDI / NAPA, uga kita duwe pabrik anyar ing Kamboja.
INNOVASI AS NGETENGKEN ASLI, KESIMPULAN AS ING Urip, sambutan kabeh kanca-kanca ngunjungi pabrik lan kerjasama sing paling apik.