Grosir sarung tangan cuci tangan mikrofiber chenille mitt sisi alus sarung tangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Sarung tangan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Eastsun
Nomer Model:
ES515
Ukuran:
25,5 * 18 cm
Bahan:
Chenille + mikrofiber
Jeneng Produk:
Sarung Tangan Reresik Mobil Chenille
Werna:
Biru, oranye utawa khusus
Panggunaan:
Reresik Mobil
Fitur:
Ramah lingkungan
Packing:
Tas Opp
Bobot:
81g
Conto:
Avaialble
Sertifikat:
BSCI
OEM:
Disambut
Jangka Pembayaran:
T / T, D / P, D / A, L / C, Western Union lan liya-liyane
Katrangan Produk

Merek & Logo Sun Timur (khusus)
Ukurane 25,5 * 18cm (khusus)
Bobot 81g
Werna Biru, oranye (khusus)
Materi Chenille
Lamaran Reresik mobil
Paket Tas Opp (disesuaikan)
Fitur Ramah lingkungan, gampang diresiki, afinitas kulit, lsp.

Produk sing gegandhengan

 

Murah ngumbah mobil kain andhuk microfibre andhuk garing

 

Grosir alat cuci mobil gedhe spons

 

Cepet pangatusan handuk reresik mobil mikrofiber ngumbah serat mikro

 

Paket reresik kit reresik mobil lengkap kualitas dhuwur

FAQ

Q1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

A1: Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik. Sugeng rawuh ing kita.

 

P2: Apa istilah pengepakan sampeyan?

A2: Umume, kita nggawa barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemot panjaluk sampeyan.

 

P3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T / T, Paypal, lsp.

 

P4. Apa syarat pengiriman sampeyan?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

P5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A5: Umume, butuh wektu 10 nganti 30 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo item lan jumlahe pesenan sampeyan.

 

P6: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

A6: Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat.

 

Kemasan & Pengiriman

 

Informasi Perusahaan

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita