Kit cuci awak mobil kain spons karo tas pvc

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Tipe:
Kit Alat Cuci
Panggonan Asal:
Cina
Jeneng merek:
Esatsun
Nomer Model:
BL010
ukuran:
34*15.5cm
Bahan:
Minangka tindakake
Garansi:
Hubungi kula
Jeneng produk:
Set Alat Cuci Mobil Kab
Dianggo:
Reresik Perawatan Mobil
MOQ:
10 Karton
Logo:
Logo sing disesuaikan
Bobot:
335g
Packing:
Tas PVC
Fitur:
Portable
Sampel:
bebasan
isine:
10 PCS
cara kapal:
Miturut Air
Deskripsi Produk

 

Jinis Paket Cleaning Mobil
MOQ 10 Karton (40 set)
Cara Packing  Tas PVC, tas Opp utawa miturut syarat khusus
kalebu Sarung tangan, 3 spons, spons chamois/microfiber lan 4 kain
Wektu Sampel 7 dina
Wektu Pembayaran L/C, T/T, D/P, D/A, West Union, Money Gram, etc.

Produk sing gegandhengan

 

Kit pembersih mobil lengkap kanthi kualitas dhuwur

 

Grosir spons alat cuci mobil gedhe

 

 

Anduk pembersih mobil microfiber garing kanthi cepet

 

Cuci mobil handuk garing kain pembersih microfiber

Informasi Perusahaan

EASTSUN liwat baptis saka pasang marketization lan pembangunan terus-terusan, iku eastablished stabil lan dawa hubungan komersial karo luwih saka 60 negara lan wilayah, lan duwe kerjasama apik karo donya ndhuwur 500, nglibatno luwih saka 100 komoditas, wis dibangun munggah reputasi paling apik kanggo. pelanggan iki.

Ing umur ganti iki kebak tantangan lan kesempatan, kita tansah mikir lan tumindak kanthi rasa tanggung jawab sing dhuwur lan rasa misi kanggo njelajah kanthi serius pembangunan sustainable HEBEI EASTSUN INT' L CO., LTD. Njupuk teori manajemen "Pribadi minangka dhasar, Inovasi minangka tenaga pendorong, Ketulusan minangka urip", nambah daya saing sakabèhé kanthi terus-terusan, nyedhiyakake produk sing luwih sehat, layanan sing luwih dhuwur.

Kita bakal nyadari kemajuan kolektif saka nilai pemegang saham, nilai personel lan nilai pelanggan.

Kontak

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita