Kain spons mesin cuci awak mobil nganggo tas pvc

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Kit Alat Cuci
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Esatsun
Nomer Model:
BL010
Ukuran:
34 * 15.5cm
Bahan:
Minangka nderek
Garansi:
Hubungi kula
Jeneng Produk:
Set Alat Cuci Mobil
Panggunaan:
Reresik Perawatan Mobil
MOQ:
10 karton
Logo:
Logo Khusus
Bobot:
335g
Packing:
Tas PVC
Fitur:
Portable
Conto:
Kanthi bebas
Isi:
10 PCS
Cara kapal:
Kanthi Air
Katrangan Produk

 

Jinis Set Reresik Mobil
MOQ 10 Karton (40 set)
Cara Ngemas  Kantong PVC, tas Opp utawa miturut kebutuhan adat
Kalebu Mitt, 3 spons, spons chamois / microfiber lan 4 kain
Sample Wektu 7 dina
Jangka Pembayaran L / C, T / T, D / P, D / A, West Union, Money Gram, lsp.

Produk sing gegandhengan

 

Paket reresik kit reresik mobil lengkap kualitas dhuwur

 

Grosir alat cuci mobil gedhe spons

 

 

Cepet pangatusan handuk reresik mobil mikrofiber ngumbah serat mikro

 

Ngumbah mobil kain andhuk microfibre andhuk garing

Informasi Perusahaan

EASTSUN lumantar baptis pasang pasang pasang surut lan pangembangan, terus maju dadi hubungan komersial sing stabil lan dawa karo luwih saka 60 negara lan wilayah, lan duwe kerjasama sing apik karo top 500 ing saindenging jagad, kalebu luwih saka 100 komoditas, wis nggawe reputasi paling apik kanggo pelanggan iki.

Ing jaman ngrubah sing kebak tantangan lan kesempatan iki, kita mesthi mikir lan tumindak kanthi rasa tanggung jawab lan rasa misi sing luhur kanggo nggoleki kanthi serius pembangunan HEBEI EASTSUN INT 'L CO., LTD. Tindakake teori manajemen "Pribadi minangka dhasar, Inovasi minangka kekuatan pendorong, Tulus minangka urip", nambah daya saing sakabèhé kanthi terus-terusan, nyedhiyakake produk sing luwih sehat, layanan sing luwih dhuwur.

Kita bakal ngerteni kemajuan kolektif nilai shareholder, nilai personel lan nilai pelanggan.

Kontak

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita