Babagan Kita

about-banner

Profil Perusahaan

Hebei Eastsun International Co., Ltd.

Hebei Eastsun International Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan impor lan ekspor profesional kanggo produk reresik lan kit cuci mobil minangka bisnis utama, dumunung ing CBD OF SHIJIAZHUANG - ibukutha provinsi HEBEI, luwih saka 200km saka BEIJING.

EASTSUN liwat baptisan pasar lan pangembangan terus-terusan, nggawe hubungan komersial sing stabil lan dawa karo luwih saka 60 negara lan wilayah, lan duwe kerjasama apik karo 500 ndhuwur donya, sing kalebu luwih saka 100 komoditas, wis nggawe reputasi paling apik kanggo iki. pelanggan Ing umur ganti iki kebak tantangan lan kesempatan, kita tansah mikir lan tumindak kanthi rasa tanggung jawab sing dhuwur lan rasa misi kanggo njelajah kanthi serius pembangunan sustainable Hebei Eastsun Int'l Co., Ltd. Njupuk teori manajemen "Personel minangka dhasar, Inovasi minangka pasukan nyopir, Sincerity minangka urip ", nambah daya saing sakabèhé terus-terusan, nyedhiyani produk sehat, layanan kualitas liyane.

Kita bakal nyadari kemajuan kolektif saka nilai pemegang saham, nilai personel lan nilai pelanggan.

Foto Kelompok

Hebei Eastsun International Co., Ltd.
Group Photo
Group Photo01
Group Photo2