Babagan Kita

about-banner

Profil Perusahaan

Hebei Eastsun International Co., Ltd.

Hebei Eastsun International Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan impor lan ekspor profesional kanggo ngresiki produk lan peralatan cuci mobil minangka bisnis utama, dununge CBD OF SHIJIAZHUANG - ibukutha provinsi HEBEI, luwih saka 200km saka BEIJING.

EASTSUN lumantar baptis pasang pasang pasang surut lan pangembangan, nggawe hubungan komersial sing stabil lan dawa karo luwih saka 60 negara lan wilayah, lan duwe kerja sama sing apik karo 500 top jagad, nglibatake luwih saka 100 komoditas, nggawe reputasi paling apik kanggo iki pelanggan Ing jaman ngrubah sing kebak tantangan lan kesempatan iki, kita mesthi mikir lan tumindak kanthi tanggung jawab lan rasa misi sing luhur kanggo nggoleki kanthi serius babagan pembangunan berkelanjutan Hebei Eastsun Int'l Co., Ltd. Coba teori manajemen "Personnel as dhasar, Inovasi minangka tenaga penggerak, Tulus minangka urip ", nambah daya saing sakabèhé kanthi terus-terusan, nyedhiyakake produk sing luwih sehat, layanan sing luwih dhuwur.

Kita bakal ngerteni kemajuan kolektif para pemegang saham, regane personel lan nilai pelanggan.

Foto Kelompok

Hebei Eastsun International Co., Ltd.
Group Photo
Group Photo01
Group Photo2