Desain Kustom Cepet Garing Car Wash Beauty Super Absorbent Soft Natural Chamois

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Tipe:
andhuk
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
Eastsun
Nomer Model:
F225
ukuran:
50*34cm
Bahan:
chamois alami
jeneng produk:
Soft Natural Chamois
warna:
Kuning utawa costomized
Dianggo:
Car Care Cleaning
Packing:
Kemasan sing disesuaikan
Logo:
Logo Pelanggan
Fitur:
Super Absorbent, cepet garing, alus
Gunakake andhuk ing:
Auto Cleaning Detailing Drying Polishing
Sampel:
Sampel gratis ditawakake
Paket:
Customized
Bobot:
65g

Desain Kustom Cepet Garing Car Wash Beauty Super Absorbent Soft Natural Chamois
Item Kulit chamois, chamois asli, chamois alami
Merk Eastsun (OEM)
Bobot 65g
warna Kuning utawa disesuaikan
Sampel Sampel gratis bisa nyedhiyakake kanggo sampeyan mriksa kualitas
MOQ 10 bêsik
wektu pangiriman kurang saka 15 dina sawise pembayaran

Soft Natural Chamois

 

 

Produk liyane

Informasi Perusahaan

Packing & Pengiriman

FAQ

Q1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

A1: We have loro perusahaan dagang lan factory.Welcome kanggo ngunjungi kita.

 

Q2: Apa syarat packing sampeyan?

A2: Umumé, kita ngemas barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemas minangka panyuwunan sampeyan.

 

Q3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T/T, Paypal, lsp.

 

Q4. Apa syarat pangiriman sampeyan?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A5: Umumé, bakal njupuk 10 kanggo 30 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

 

Q6: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?

A6: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita