Desain Kustom Cepet Kering Cuci Mobil Kecantikan Chamois Alami Alami sing nyerep

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Andhuk
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Eastsun
Nomer Model:
F225
Ukuran:
50 * 34cm
Bahan:
chamois alami
Jeneng produk:
Chamois Alami Alus
Werna:
Kuning utawa larang
Panggunaan:
Reresik Perawatan Mobil
Packing:
Kemasan Khusus
Logo:
Logo Pelanggan
Fitur:
Super nyerep, cepet garing, alus
Handuk Gunakake Ing:
Polishing Pangatusan Detailing Reresik Otomatis
Conto:
Sampel sing ditawakake kanthi gratis
Paket:
Disesuaikan
Bobot:
65g

Desain Kustom Cepet Kering Cuci Mobil Kecantikan Chamois Alami Alami sing nyerep
Barang Kulit chamois, chamois asli, chamois alami
Merek Eastsun (OEM)
Bobot 65g
Werna Kuning utawa khusus
Conto Sampel gratis bisa nyediakake kanggo mriksa kualitas
MOQ 10 pcs
Wektu pangiriman kurang saka 15 dina sawise mbayar

Chamois Alami Alus

 

 

Produk liyane

Informasi Perusahaan

Kemasan & Pengiriman

FAQ

Q1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

A1: Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik. Sugeng rawuh ing kita.

 

P2: Apa istilah pengepakan sampeyan?

A2: Umume, kita nggawa barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemot panjaluk sampeyan.

 

P3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T / T, Paypal, lsp.

 

P4. Apa syarat pengiriman sampeyan?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

P5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A5: Umume, butuh wektu 10 nganti 30 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo item lan jumlahe pesenan sampeyan.

 

P6: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

A6: Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita