Grosir custom microfiber chenille sandwich mitt sarung tangan pembersih mobil

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Tipe:
sarung tangan
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
Eastsun
Nomer Model:
ES516
ukuran:
22*17 cm
Bahan:
Chenille + sandwich
Jeneng produk:
Sarung Tangan Cleaning Mobil Chenille
warna:
Biru, oranye utawa disesuaikan
Dianggo:
Reresik Mobil
Fitur:
Ramah lingkungan
Packing:
Tas Opp
Bobot:
70 g
Sampel:
kasedhiya
Sertifikat:
BSCI
OEM:
Ditampi
Istilah Pembayaran:
T / T, D / P, D / A, L / C, Western Union lan liya-liyane
Deskripsi Produk

Merk & Logo Srengenge Timur (disesuaikan)
Ukuran 22*17 cm (disesuaikan)
Bobot 70 g
warna Biru, oranye (disesuaikan)
Bahan Chenille
Aplikasi Reresik mobil
Paket Tas Opp (disesuaikan)
Fitur Eco-loropaken, gampang kanggo ngresiki, karemenan kulit, etc.

Produk sing gegandhengan

 

Murah ngumbah mobil anduk garing kain pembersih microfiber

 

Grosir spons alat cuci mobil gedhe

 

Anduk pembersih mobil microfiber sing garing kanthi cepet

 

Kit pembersih mobil lengkap sing berkualitas tinggi

FAQ

Q1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa manufaktur?

A1: Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik.Welcome kanggo ngunjungi kita.

 

Q2: Apa syarat packing sampeyan?

A2: Umumé, kita ngemas barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemas minangka panyuwunan sampeyan.

 

Q3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T/T, Paypal, lsp.

 

Q4. Apa syarat pangiriman sampeyan?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A5: Umumé, bakal njupuk 10 kanggo 30 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

 

Q6: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?

A6: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.

 

Packing & Pengiriman

 

Informasi Perusahaan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita