Grosir pasir mutiara chenille mutiara mutiara mobil ngresiki sarung tangan

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Sarung tangan
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
Eastsun
Nomer Model:
ES516
Ukuran:
22 * 17 cm
Bahan:
Roti lapis Chenille +
Jeneng Produk:
Chenille Mobil Pembersih sarung tangan
Werna:
Biru, oranye utawa disesuaikan
Dianggo:
Ngresiki Mobil
Fitur:
Eco-friendly
Paket:
Tas Bag
Bobot:
70g
Tuladha:
Avaialble
Sertifikat:
BSCI
OEM:
Sambel
Term Pembayaran:
T / T, D / P, D / A, L / C, Western Union lan sapanunggalane
Katrangan Product

Merek & logo Srengenge Timur (disesuaikan)
Ukuran 22 * 17cm (disesuaikan)
Bobot 70g
Werna Biru, oranye (disesuaikan)
Materi Chenille
Aplikasi Ngresiki mobil
Paket Tas Opp (disesuaikan)
Fitur Eco-friendly, gampang di resiki, karambitan kulit, lsp.

Produk sing gegandhengan

 

Murah mobil ngumbah kain reresik microfibre garing

 

Spokes alat cuci mobil gedhe

 

Ngeringake serat mikro ngresiki andhuk ngresiki mobil mikro

 

Pesawat perawatan kit reresik pembersihan mobil kanthi kualitas lengkap

FAQ

Q1. Sampeyan perusahaan dagang utawa nggawe?

A1: Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik.Welcome kanggo ngunjungi kita.

 

Q2: Apa syarat pengepan sampeyan?

A2: Umumé, kita nggawa barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemas kaya panjalukmu.

 

Q3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T / T, Paypal, Etc.

 

Q4. Apa istilah pangiriman sampeyan?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A5: Umume, bakal njupuk 10 nganti 30 dina sawise mbayar pambuka. Wektu kiriman tartamtu gumantung marang barang lan jumlah pesenan sampeyan.

 

Q6: Kepiye carane nggawe bisnis kita jangka panjang lan apik?

A6: Kita tetep regane kualitas lan kompetitif supaya bisa entuk bathi.

 

Kemasan & Pengiriman

 

Informasi Perusahaan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita