Ndhukung desain khusus produk anyar kanthi cepet garing andhuk microfiber resik mobil

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Tipe:
andhuk
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
Srengenge Timur (Customized)
Nomer Model:
ES113
ukuran:
35*35cm
Bahan:
80% Poliester + 20% Polimida
jeneng produk:
andhuk microfiber resik mobil cepet garing
warna:
kuotomisasi
Bobot:
40 g/pc
Logo:
Logo Pelanggan
Fitur:
Super absorbent, alus, perawatan sampurna, etc
Dianggo:
Car Care Cleaning
Packing:
Kemasan sing disesuaikan
MOQ:
10 pcs
Sampel:
Sampel Gratis Ditawakake
Pembayaran:
T / T, L / C, D / P, D / A, Western Union lan liya-liyane

Ndhukung desain khusus produk anyar kanthi cepet garing andhuk microfiber resik mobil

Bahan 80% Poliester + 20% Polimida
Ukuran 35 * 35cm utawa selaras
Bobot 40 g/pc
warna kuotomisasi
Packing 50 pcs/ctn 
Fitur Aman ing permukaan; Efektif kanggo aplikasi lan mbusak polesan, lilin & pembersih liyane
MOQ 10 pcs
Panggunaan Kanggo mobil, omah, pesawat, lsp
Customized OEM & ODM kasedhiya

andhuk microfiber resik mobil cepet garing

produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Packing & Pengiriman

FAQ

Q1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

A1: We have loro perusahaan dagang lan factory.Welcome kanggo ngunjungi kita.

 

Q2: Apa syarat packing sampeyan?

A2: Umumé, kita ngemas barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemas minangka panyuwunan sampeyan.

 

Q3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T/T, Paypal, lsp.

 

Q4. Apa syarat pangiriman sampeyan?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A5: Umumé, bakal njupuk 10 kanggo 30 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

 

Q6: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?

A6: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita