Ndhukung desain anyar produk anyar kanthi cepet ngresiki andhuk microfiber resik mobil

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Towel
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
Srengenge Timur (Disesuaikan)
Nomer Model:
ES113
Ukuran:
35 * 35cm
Bahan:
80% Polyester + 20% Polymide
Jeneng produk:
mobil garing andhuk microfiber ngresiki kanthi cepet
Werna:
direncanakake
Bobot:
40g / PC
Logo:
Logo Pelanggan
Fitur:
Penyerapan super alus, alus, sampurna, lsp
Dianggo:
Mobil Perawatan
Paket:
Kemasan khusus
MOQ:
10pcs
Tuladha:
Sampel sing Kasedhiya
Pembayaran:
T / T, L / C, D / P, D / A, Western Union lan sapanunggalane

Ndhukung desain anyar produk anyar kanthi cepet ngresiki andhuk microfiber resik mobil

Materi 80% Polyester + 20% Polymide
Ukuran 35 * 35cm utawa selaras
Bobot 40g / PC
Werna direncanakake
Pengemasan 50pcs / ctn 
Fitur Aman ing lumahing; Efektif kanggo nglamar & mbusak poles, lilin & tukang cuci liyane
MOQ 10pcs
Panganggone Kanggo mobil, omah, pesawat, dll
Selaras Kasedhiya OEM & ODM

mobil garing andhuk microfiber ngresiki kanthi cepet

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Kemasan & Pengiriman

FAQ

Q1. Sampeyan perusahaan dagang utawa nggawe?

A1: Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik.Welcome kanggo ngunjungi kita.

 

Q2: Apa syarat pengepan sampeyan?

A2: Umumé, kita nggawa barang ing kertu kertas lan karton. Kita uga bisa ngemas kaya panjalukmu.

 

Q3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T / T, Paypal, Etc.

 

Q4. Apa istilah pangiriman sampeyan?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A5: Umume, bakal njupuk 10 nganti 30 dina sawise mbayar pambuka. Wektu kiriman tartamtu gumantung marang barang lan jumlah pesenan sampeyan.

 

Q6: Kepiye carane nggawe bisnis kita jangka panjang lan apik?

A6: Kita tetep regane kualitas lan kompetitif supaya bisa entuk bathi.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita