Microfiber cleaning praktis mobil spons polish aplikator chenille wash pad

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Microfiber reresik praktis mobil karang polish applicator chenille wisuh pad kanggo ngumbah, dusting, utawa reresik kendaraan utawa watara ngarep.
Helai microfiber penyerap sing kandel ngilangke rereget lan menehi finish tanpa swirl!
Ekstra gedhe - Siji ukuran pas kabeh, bakal pas kanggo kabeh wong. Kapadhetan dhuwur & kandel. Microfiber panyerap ekstra nahan busa lan banyu luwih akeh tinimbang kulit wedhus.
Gunakake Basah Kanggo Wisuh Lan Garing Kanggo Mbusak Permukaan Kendaraan - Aman ing cat lan permukaan alus liyane! Mobil, Truk, Motor, Prau, Omah utawa RV, sampeyan bisa ngandelake finish kanggo Drive tanpa henti! Kita dipercaya ing industri lan ora bakal nguciwani sampeyan. Kita peduli mobil sampeyan kaya sampeyan!

Tipe: karang
Panggonan Asal: Hebei, China
Jeneng merek: Eastsun
Nomer Model: SC 206
ukuran: 23*11*6
Bahan: poliuretan
jeneng produk: Spons cuci mobil
warna: Biru, kuning, ijo lan costomized
Dianggo: Car Care Cleaning
Packing: Kemasan sing disesuaikan
Logo: Logo Pelanggan
Fitur: Super Absorbent, cepet garing, alus
Gunakake andhuk ing: Auto Cleaning Detailing Drying Polishing
Sampel:Sampel gratis ditawakake
Paket: Customized
Bobot: 80g

Tampilan Produk

orange-30x40
orange-30x40
28.1
IMG_5512
28.9
28.5
IMG_5511
28.6

Skenario Aplikasi

7e1ba12b
client+exhibition
company
certificate+partner

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita