Pembersih mikrofiber spons spons polish mobil aplikator pad chenille

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ngresiki microfiber spons spons polish mobil praktis chenille pad pad kanggo ngumbah, bledug, utawa ngresiki kendaraan utawa ing omah.
Helai mikrofiber nyerep nglukis ngilangke rereget lan menehi rampung tanpa swirl!
Ekstra gedhe - Siji ukuran cocog kanggo kabeh, kabeh bakal cocog kanggo kabeh wong. Kapadhetan dhuwur & kandel. Mikrofiber nyerep ekstra ngemot cekungan lan banyu luwih akeh tinimbang kulit wedhus.
Gunakake Basah Kanggo Wisuh Lan Garing Kanggo Debu Lumahing Kendaraan - Aman ing cat lan permukaan liyane sing alus! Mobil, Truk, Sepeda Motor, Prahu, Ngarep utawa RV, sampeyan bisa ngandel yen rampung karo Relentless Drive! Kita dipercaya ing industri lan ora bakal nguciwani sampeyan. Kita peduli karo mobil sampeyan kaya sampeyan!

Jinis: Spons
Papan Asal: Hebei, China
Jeneng: Eastsun
Nomer Model: SC 206
Ukuran: 23 * 11 * 6
Bahan: poliuretan
Jeneng produk: Spons ngumbah mobil
Werna: Biru, kuning, ijo lan akeh biaya
Panggunaan: Reresik Perawatan Mobil
Packing: Kemasan Khusus
Logo: Logo Pelanggan
Fitur: Super nyerep, cepet garing, alus
Handuk Gunakake Ing: Polishing Pangatusan Detailing Reresik Otomatis
Conto:Sampel sing ditawakake kanthi gratis
Paket: Disesuaikan
Bobot: 80g

Tampilan Produk

orange-30x40
orange-30x40
28.1
IMG_5512
28.9
28.5
IMG_5511
28.6

Skenario Aplikasi

7e1ba12b
client+exhibition
company
certificate+partner
packing+shipment

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita