Dhuwur panyerepan banyu 8-Shaped Car Washing Spons Price

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Tipe:
karang
Panggonan Asal:
Cina
Jeneng merek:
Wetan Srengenge (Customized)
Nomer Model:
ES402
ukuran:
19*13.5*5cm
Bahan:
Polyurethane
Jeneng produk:
Produk Perawatan Mobil Meguiar
Dianggo:
Reresik Perawatan Mobil
Fitur:
Soft, pasuryan pindho
Bobot:
22 G
warna:
Kuning + Ireng
MOQ:
50 bêsik
Logo:
Logo sing disesuaikan
Packing:
Kartu Lengan
wangun:
Wangun Kustomisasi
ODM / OEM:
Bisa ditampa
Deskripsi Produk

 Spons Reresik Mobil

jeneng Spons pembersih mobil
Ukuran 19*13.5*5cm
warna  Kuning + ireng utawa disesuaikan
Bahan Polyurethane
wangun Balung asu utawa disesuaikan
Packing kertu Sleeve utawa selaras
Kaluwihan Genggeman gampang, gampang dicuci lan tahan lama, kapasitas reresik sing kuwat
Aplikasi Reresik mobil, omah, lsp
MOQ 50 pcs
OEM/ODM kasedhiya

Produk sing gegandhengan

Grosir Kain Microfiber Car Wash Towel


Grosir Kit Alat Reresik Mobil Eksterior


Kain Cuci Mobil Asli Kulit Chamois


Endoskop Car Wash Cleaning Eraser Sponge Pad

Informasi Perusahaan

EASTSUN liwat baptis saka pasang marketization lan pembangunan terus-terusan, iku eastablished stabil lan dawa hubungan komersial karo luwih saka 60 negara lan wilayah, lan duwe kerjasama apik karo donya ndhuwur 500, nglibatno luwih saka 100 komoditas, wis dibangun munggah reputasi paling apik kanggo. pelanggan iki.

Ing umur ganti iki kebak tantangan lan kesempatan, kita tansah mikir lan tumindak kanthi rasa tanggung jawab sing dhuwur lan rasa misi kanggo njelajah kanthi serius pembangunan sustainable HEBEI EASTSUN INT' L CO., LTD. Njupuk teori manajemen "Pribadi minangka dhasar, Inovasi minangka tenaga pendorong, Ketulusan minangka urip", nambah daya saing sakabèhé kanthi terus-terusan, nyedhiyakake produk sing luwih sehat, layanan sing luwih dhuwur.

Kita bakal nyadari kemajuan kolektif saka nilai pemegang saham, nilai personel lan nilai pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita