Harga Sponge Cuci Mobil 8 Wujude Nyerep Banyu Dhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Spons
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Matahari Wetan (Disesuaikan)
Nomer Model:
ES402
Ukuran:
19 * 13,5 * 5cm
Bahan:
Poliuretan
Jeneng Produk:
Produk Perawatan Mobil Meguiar
Panggunaan:
Reresik Perawatan Mobil
Fitur:
Praupan alus lan dobel
Bobot:
22 G
Werna:
Kuning + Ireng
MOQ:
50 Pcs
Logo:
Logo Khusus
Packing:
Kertu Lengan
Wangun:
Wangun sing Disesuaikan
ODM / OEM:
Ditampa
Katrangan Produk

 Spons reresik mobil

Jeneng Spons reresik wisuh mobil
Ukurane 19 * 13,5 * 5cm
Werna  Kuning + ireng utawa disesuaikan
Materi Poliuretan
Wangun Balung segawon utawa disesuaikan
Pengepakan Kertu lengan utawa disesuaikan
Kauntungan Genggeman gampang, gampang dicuci lan awet, kapasitas reresik sing kuat
Lamaran Reresik mobil, rumah tangga, lsp
MOQ 50 pcs
OEM / ODM Kasedhiyan

Produk sing gegandhengan

Handuk Cuci Mobil Microfiber Kain Grosir


Grosir Alat Pembersih Mobil Eksterior Grosir


Kulit Chamois Cuci Mobil Asli


Endoscope Car Wash Cleaning Eraser Sponge Pad

Informasi Perusahaan

EASTSUN lumantar baptis pasang pasang pasang surut lan pangembangan, terus maju dadi hubungan komersial sing stabil lan dawa karo luwih saka 60 negara lan wilayah, lan duwe kerjasama sing apik karo top 500 ing saindenging jagad, kalebu luwih saka 100 komoditas, wis nggawe reputasi paling apik kanggo pelanggan iki.

Ing jaman ngrubah sing kebak tantangan lan kesempatan iki, kita mesthi mikir lan tumindak kanthi rasa tanggung jawab lan rasa misi sing luhur kanggo nggoleki kanthi serius pembangunan HEBEI EASTSUN INT 'L CO., LTD. Tindakake teori manajemen "Pribadi minangka dhasar, Inovasi minangka kekuatan pendorong, Tulus minangka urip", nambah daya saing sakabèhé kanthi terus-terusan, nyedhiyakake produk sing luwih sehat, layanan sing luwih dhuwur.

Kita bakal ngerti kemajuan kolektif para pemegang saham, regane personel lan regane pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita