5 pcs car washing microfiber chenille cleaning glove spons handuk set

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Tipe:
Kit Alat Cuci
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
Eastsun
Nomer Model:
CS001
ukuran:
26*14*13cm
Bahan:
Minangka gambar
Garansi:
Kualitas apik
jeneng produk:
Paket Cleaning Mobil
warna:
Biru utawa cuotomized
Gunakake:
Reresik Mobil
Bobot:
305g
Packing:
75pcs / ctn utawa Packing Customized
Logo:
Logo Pelanggan
Sampel:
Sampel Gratis Ditawakake
MOQ:
5 Karton
Deskripsi Produk

Gunakake

Cuci Mobil

Ukuran

26*14*13cm

warna

Biru, Jambon, Oranye, Ijo, Utawa Bisa Disesuaikan

Bobot

305g

Kaluwihan

Super absorbent banyu saka materi liyane

Kemampuan mbusak bledug sing kuwat

Lembut lan ramah lingkungan

Paket

Tas utawa disesuaikan

MOQ

30 set

wektu pangiriman

Ing 15 dina sawise konfirmasi pesenan

Istilah pembayaran

FOB, CIF, CNF, D/P, D/A, L/C, WEST UNION, PAYPRAL lan liya-liyane

Packing & Pengiriman

 Rincian kemasan:

1. Saben ing polybag

2. Ing Karton 

 

Informasi Perusahaan

EASTSUN liwat baptis saka pasang marketization lan pembangunan terus-terusan, iku eastablished stabil lan dawa hubungan komersial karo luwih saka 60 negara lan wilayah, lan duwe kerjasama apik karo donya ndhuwur 500, nglibatno luwih saka 100 komoditas, wis dibangun munggah reputasi paling apik kanggo. pelanggan iki.

Ing umur ganti iki kebak tantangan lan kesempatan, kita tansah mikir lan tumindak kanthi rasa tanggung jawab sing dhuwur lan rasa misi kanggo njelajah kanthi serius pembangunan sustainable HEBEI EASTSUN INT' L CO., LTD. Njupuk teori manajemen "Pribadi minangka dhasar, Inovasi minangka tenaga pendorong, Ketulusan minangka urip", nambah daya saing sakabèhé kanthi terus-terusan, nyedhiyakake produk sing luwih sehat, layanan sing luwih dhuwur.

Kita bakal nyadari kemajuan kolektif saka nilai pemegang saham, nilai personel lan nilai pelanggan.

Kontak

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita