5 pcs cuci mobil mikrofiber chenille membersihkan sarung tangan spons handuk spons

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Kit Alat Cuci
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Eastsun
Nomer Model:
CS001
Ukuran:
26 * 14 * 13cm
Bahan:
Minangka gambar
Garansi:
Kualitas apik
Jeneng produk:
Set Reresik Mobil
Werna:
Biru utawa cuotomized
Gunakake:
Reresik Mobil
Bobot:
305g
Packing:
75 pcs / ctn utawa Paket Khusus
Logo:
Logo Pelanggan
Conto:
Sample Bebas Ditampa
MOQ:
5 karton
Katrangan Produk

Gunakake

Cuci Mobil

Ukurane

26 * 14 * 13cm

Werna

Biru, Jambon, Oranye, Ijo, Utawa Bisa Disesuaikan

Bobot

305g

Kauntungan

Penyerap banyu super tinimbang bahan liyane

Kemampuan ngilangi bledug sing kuwat

Alus lan ramah lingkungan

Paket

Kantong utawa disesuaikan

MOQ

30 set

Wektu pangiriman

Ing 15 dina sawise konfirmasi pesen

Jangka wektu pambayaran

FOB, CIF, CNF, D / P, D / A, L / C, UNION BARAT, PAYPRAL lan sapanunggalane

Kemasan & Pengiriman

 Rincian Paket:

1. Saben ing polybag

2. Ing Karton 

 

Informasi Perusahaan

EASTSUN lumantar baptis pasang pasang pasang surut lan pangembangan, terus maju dadi hubungan komersial sing stabil lan dawa karo luwih saka 60 negara lan wilayah, lan duwe kerjasama sing apik karo top 500 ing saindenging jagad, kalebu luwih saka 100 komoditas, wis nggawe reputasi paling apik kanggo pelanggan iki.

Ing jaman ngrubah sing kebak tantangan lan kesempatan iki, kita mesthi mikir lan tumindak kanthi rasa tanggung jawab lan rasa misi sing luhur kanggo nggoleki kanthi serius pembangunan HEBEI EASTSUN INT 'L CO., LTD. Tindakake teori manajemen "Pribadi minangka dhasar, Inovasi minangka kekuatan pendorong, Ikhlas minangka urip", nambah daya saing sakabèhé kanthi terus-terusan, nyedhiyakake produk sing luwih sehat, layanan sing luwih dhuwur.

Kita bakal ngerteni kemajuan kolektif nilai shareholder, nilai personel lan nilai pelanggan.

Kontak

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita